Vigtig Rejseinformation

Læs venligst rejseinformationen nedenunder. Denne information blev revideret i januar 2018.

Bagage

Ønsker du at vide mere om dit tilladte antal bagage? Se hvor meget bagage du kan medbringe, samt vores gebyrer og rabatter for ekstra tasker og særlig bagage.

Tidspunkter for check-in og bagageaflevering

Check-in-tid Passagerer bedes ankomme til KLMs check-in-sted og boarding gate i god tid før afgang, ikke senere end den tid angivet af KLM. Check-in tider varierer mellem lufthavne. Desuden kan check-in-tider variere, hvis dit fly flyves af en luftfartspartner. Kontroller venligst de relevante hjemmesider for de korrekte check-in-tider. Du finder de opererende flyselskaber i din reservationsbekræftelse. Hvis passagerer ikke foretager check-in eller ankommer til boarding gaten i tide, så er KLM berettiget til at annullere pladser, der er reserveret til passagererne.

Se tidspunkter for check-in og bagageaflevering

Forsinkelse, annullering og afvist boarding

KLM vil altid gøre alt muligt for at undgå forsinkelse, annulleringer eller afvist boarding. Dog, i det tilfælde at det sker for dig, vil KLM tilbyde hjælp og kompensation afhængigt af forsinkelsens varighed og flyvningens varighed. For yderligere information om passagerers rettigheder angående kompensation og/eller assistance, læs siden Assistance og kompensation. Sørg venligst for at dine kontaktoplysninger er tilgængelige for os, så vi kan give dig direkte besked.