Tidspunkter for boarding

Sørg altid for, at du er ved gaten til tiden. Kontroller regelmæssigt skærmene i lufthavnen eller KLM-appen for opdaterede tidspunkter for boarding.

COVID-19

Please note it takes longer to get to the gate, due to required COVID-19 checks.

Boarding

Boarding starter 60 til 25 minutter før afgang. Vi råder dig til regelmæssigt at tjekke skærmene i lufthavnen eller KLM-appen for at se den seneste status. Du kan også se dit tidspunkt for boarding på dit boardingkort.

Inden boarding

Inden boarding officielt starter, inviterer vi først familier med babyer på op til 2 år og passagerer, der har brug for mobilitetshjælp, til at gå videre til gaten. Efter at de er blevet hjulpet, begynder standardproceduren for boarding.

Zone-boarding

På de fleste flyvninger arbejder vi med zone-boarding. Tjek dit boardingkort for at se, hvilken zone der er tildelt dig. Dette afhænger af din rejseklasse og frequent flyer-status. Vi starter altid med Business Class-passagerer efterfulgt af SkyPriority-medlemmer.

Rejser du fra USA?

Når du rejser fra USA, kan du gå om bord ved hjælp af ansigtsgenkendelse. Denne biometriske kontrol tilbydes i et bestemt antal lufthavne. Det håndteres af United States Customs and Border Protection (CBP).

Biometrisk kontrol

Når du går ombord, kan du bruge den såkaldte biometribane, hvis du er mellem 14 og 79 år på ankomstdagen. Dit billede vil blive taget af CBP og sammenlignet af systemet med et billede fra dit pas, rejsedokumenter eller et billede taget ved ankomsten. Det betyder, at du ikke behøver at scanne rejsedokumenter, selvom du stadig skal medbringe dem for at være sikker.

Vi har ikke adgang til de biometriske oplysninger, der bruges under boarding. Vi ser kun, om du er "godkendt til at gå ombord".

Besøg CBP's hjemmeside for at få flere oplysninger om dine rettigheder

Ofte stillede spørgsmål