Delft Blue-huse

Er du nysgerrig efter at vide mere om vores Delft Blue-miniaturehuse? Vi viser dig vores seneste tilføjelse til samlingen og forklarer, hvordan du kan få din egen.

Om vores KLM-huse

Du har sikkert set dem rundt omkring: vores Delft Blue-miniaturehuse, fyldt med hollandsk gin. Hver miniature skildrer en ægte hollandsk bygning. Disse unikke gaver har eksisteret siden 1950'erne og er et sandt samlerobjekt! Du får et, når du rejser på Business Class på en interkontinental flyrute.

Hus #103: Ecury House

Den 7. oktober fejrer vi hvert år vores fødselsdag ved at præsentere et nyt hus. I 2022 lavede vi en miniature af Ecury House i anledning af vores 103-års fødselsdag.

Ecury-familien havde en fremragende social og forretningsmæssig status og bidrog væsentligt til udviklingen af luftfarten på Aruba. Deres hjem, bygget i 1929, ligger i Oranjestad, tæt på hvor det første fly landede på øen. Den historiske begivenhed fandt sted for næsten 100 år siden. Dada Picus, husets arkitekt, skabte et harmonisk helhed på en unik og statelig måde. Huset har en facade med klassiske elementer, caribiske honningkagedetaljer og lokale dekorationer. Siden 2009 har det været centrum for det nationale arkæologiske museum på Aruba.

Delft Blue-huse App

Alle vores 103 huse har hver især en unik historie, der er værd at læse! Download vores Delft Blue miniaturehus-app for at læse mere og holde styr på din samling.