Delft Blue-huse

Er du nysgerrig efter at vide mere om vores Delft Blue-miniaturehuse? Vi viser dig vores seneste tilføjelse til samlingen og forklarer, hvordan du kan få din egen.

Om vores KLM-huse

Du har sikkert set dem rundt omkring: vores Delft Blue-miniaturehuse, fyldt med hollandsk gin. Hver miniature skildrer en ægte hollandsk bygning. Disse unikke gaver har eksisteret siden 1950'erne og er et sandt samlerobjekt! Du får et, når du rejser på Business Class på en interkontinental flyrute.

Hus #102: Tuschinski-biografen

Den 7. oktober fejrer vi hvert år vores fødselsdag ved at præsentere et nyt hus. I 2021 har vi skabt en miniature af den ikoniske Tuschinski-biograf i Amsterdam i anledning af vores 102-års fødselsdag.

Tuschinski-biografens bygning, der er en blanding af Amsterdamskolen, Art Deco og Jugendstil, blev grundlagt i de brølende tyvere og fejrer sin 100-års fødselsdag i år. Og der er endnu mere at fejre: I 2020 udnævnte Time Out Magazine Tuschinksi til den smukkeste biograf i verden!

Delft Blue-huse App

Alle vores 102 huse har hver især en unik historie, der er værd at læse! Download vores Delft Blue miniaturehus-app for at læse mere og holde styr på din samling.