Delft Blue-huse

Er du nysgerrig efter at vide mere om vores Delft Blue-miniaturehuse? Vi viser dig vores seneste tilføjelse til samlingen og forklarer, hvordan du kan få din egen.

Om vores KLM-huse

Du har sikkert set dem rundt omkring: vores Delft Blue-miniaturehuse, fyldt med hollandsk gin. Hver miniature skildrer en ægte hollandsk bygning. Disse unikke gaver har eksisteret siden 1950'erne og er et sandt samlerobjekt! Du får et, når du rejser på Business Class på en interkontinental flyrute.

Hus #104: Valkenburg aan de Geul togstation

Den 7. oktober fejrer vi hvert år vores fødselsdag ved at præsentere et nyt hus. I 2023 skabte vi en miniature Valkenburg aan de Geul togstation til vores 104-års fødselsdag.

Denne slotslignende bygning blev tegnet af arkitekten Jacob Enschedé i den tidlige engelske nygotiske stil og blev bygget af limburgsk mergel. Den blev taget i brug første gang den 23. oktober 1853 - for næsten 170 år siden - på den første internationale togforbindelse mellem Maastricht og Aachen. Byen Valkenburg aan de Geul er en turistattraktion, og dens station blev sidste år kåret til en af de mest værdsatte stationer i Holland. Vi valgte denne station blandt andet på grund af den vigtige rolle, som toget fortsat spiller for tilgængeligheden i Holland. KLM ønsker at bruge toget oftere i kombination med flyrejser.

Delft Blue-huse App

Alle vores 104 huse har hver især en unik historie, der er værd at læse! Download vores Delft Blue miniaturehus-app for at læse mere og holde styr på din samling.