Information

Uanset om du er helt klar til at reservere din billet, eller om du har brug for praktisk information eller ønsker at blive inspireret, har vi noget til dig! Vi har lavet en liste med al information om vores KLM-flyvninger, billetter og din kommende rejse. Har du brug for hjælp? Så tøv ikke med at kontakte os; vi er her for dig 24/7.

Begynd at planlægge din næste rejse

KLM-passager, der reserverer en flybillet

Planlæg og reservér

Se alle vores flytilbud og eksklusive rabatter på hoteller, biler og mere. Fundet dit tilbud? Gennemse billetmuligheder, betalingsmetoder og tidstabel.

Passagerer, der forbereder deres næste KLM-rejse

Forbered rejsen

Alt det, du har brug for at vide for at forberede din kommende rejse, såsom din tilladte bagagemængde, hvordan du reserverer en plads, samt hvilke rejsedokumenter du har brug for.

Fantastisk havlandskab

Destinationer

I tvivl om, hvor du skal hen på din næste rejse? Lad dig inspirere af vores rejseguide, og find den perfekte destination!

Hvordan kan vi hjælpe?

Coronavirus FAQ

Find svarene på de oftest stillede spørgsmål relateret til coronavirus på ét sted. Denne side opdateres løbende med de seneste oplysninger.

Status over flyrejse

Leder du efter liveopdateringer om din flyrejse? Tjek vores fly tracker for opdaterede oplysninger pr. minut om alle fly i går, i dag og op til 60 dage i forvejen.

Kontakt os

Vi er her for dig 24/7 for at hjælpe dig med spørgsmål eller ønsker. Kontakt venligst KLM Kundekontakt.

Frequent flyers og forretningsrejsende

Flying Blue

Med Flying Blue optjener du Miles, hver gang du flyver. Brug dem til at reservere en billet, og gør din drømmerejse til virkelighed.

KLM for firmaer

Flyv afsted på forretningsrejse med Air France og KLM. Uanset hvad du har brug for, tilbyder vi en række skræddersyede løsninger.