Sponsorat

KLM har en ambition om at blive Europas mest kundecentrerede, innovative og effektive netværksflyselskab, men vi har også et ansvar overfor samfundet generelt. Vi deltager derfor i en bred vifte af initiativer med udvalgte partnere og stræber efter at beskytte miljøet og bevare kulturarven. Derudover støtter KLM flere større organisationer, der hjælper folk i nød.

Wings of Support

KLM har sin egen velgørenhedsorganisation kaldet “Wings of Support”, som blev grundlagt af personale hos KLM og Martinair og kører projekter, der giver bolig, uddannelse og helbredsrelateret pleje til underprivilegerede børn verden over. KLM engagerer sig i mange partnerskaber, som ønsker at bevare kulturarven og, mere generelt, tilbyde support til kunst og kulturelle initiativer. Eksempler inkluderer den royale Concertgebouw i Amsterdam, Royal Concertgebouw Orchestra og talrige førende museer og teatre i Holland. KLM vælger at udvikle langvarige partnerskaber, hvilket sikrer et klart fokus og optimerer effektiv udnyttelse af den tilgængelige finansiering.

KLM associerer sig ikke med initiativer, der har politiske eller religiøse bånd, eller dem, der er optaget af stødende emner eller farlige sportsgrene. KLM støtter dog golf som sport samt forskellige begivenheder for langdistanceløb.

Individuelle anmodninger om sponsorat

Budgettet, som KLM tildeler sponsorater, bliver udelukkende brugt på de ovenstående initiativer. Vi er derfor ikke i stand til at imødekomme nogen anmodninger om individuelle sponsorater. Hvis vi har midler til rådighed for individuelle anmodninger, vil vi udgive en meddelelse på denne side.