Betingelser for valgfri Unaccompanied Minor-service

Dette skal du vide, når du reserverer den valgfri Unaccompanied Minor-service for børn mellem 15-17 år.

1. Unaccompanied Minor-service

1.1 Under en online reservation kan en valgfri Unaccompanied Minor-service (valgfri UM-service) tilkøbes til KLM-flyvninger. Via KLM Kundekontakt kan du også reservere en valgfri UM-service til flyvninger fløjet af Air France eller Delta.

1.2 Den valgfrie UM-service er tilgængelig for børn mellem 15-17 år, som rejser alene eller rejser på en anden rejseklasse end deres forælder eller en voksen ledsager. Alder gældende for rejsetidspunktet.

1.3 Husk at reservere flyrejsen til et barn, der rejser alene, og den valgfrie UM-service, mindst 24 timer før afgang.

1.4 Der opkræves et valgfrit UM-servicegebyr for følgende serviceydelser:

  • Før afgang og efter ankomst vil vores KLM-personale, eller personale hyret af KLM, ledsage dit barn til og fra flyet. De vil også ledsage dit barn i tilfælde af forsinkelse.
  • Under flyvningen vil vores kabinepersonale holde godt øje med dit barn.
  • Vi vil holde dig informeret om eventuelle ændringer i dit barns flyveplan.
  • Ved afslutningen på rejsen ledsager vi personligt dit barn til den person, du har bemyndiget til at hente det.

1.5 Som en del af den tilkøbte valgfrie UM-service skal der udfyldes en samtykkeerklæring for børn, der rejser alene. Desuden kan nogle lande have yderligere krav for rejsende børn. Sørg venligst for at tjekke de lokale regler på destinationen.

Læs mere om samtykkeerklæringen for mindreårige, der rejser til udlandet (kun på engelsk)

1.6 Du skal give KLM tilladelse til at ledsage dit barn under hele rejsen, hvilket du gør ved at aflevere Pasningsrådsformularen ved check-in-skranken i lufthavnen. Pasningsrådsformularen skal udfyldes, når du reserverer. Du kan stadig justere onlineformularen via Min Rejse eller ved online check-in. Efter check-in kan du kun foretage ændringer i Pasningsrådsformularen ved at ringe til KLM Kundekontakt. Sørg venligst for at medbringe 4 trykte papirkopier af den seneste version af Pasningsrådsformularen til alle flyvninger. Alle papirer kræver en underskrift fra barnets forælder eller værge, den person, der bringer barnet til lufthavnen og den person, der er autoriseret til at møde barnet på den endelige destination.

Gå til Min Rejse

1.7 I lufthavnen, når du checker ind, skal du erklære, at dit barn er sundt og flyvedygtigt. Du skal også acceptere, at afhængigt af destinationen, kan dit barn skulle gennemføre helbredstjek (såsom et temperaturtjek) under opsyn af personalet, der ledsager dit barn.

1.8 Gebyret for den valgfrie UM-service varierer; minimum er 100 EUR pr. enkeltrejse. Bemærk venligst, at priserne vil blive omregnet til lokal valuta. I nogle lande kan en lokal afgift blive påført.

Ekstra servicegebyr for enkeltbilletterPris
Direkte flyvning inden for Europa100 EUR
Direkte interkontinental flyvning150 EUR
Flyvning fra en europæisk lufthavn, via Amsterdam Airport Schiphol, til en anden europæisk lufthavn200 EUR
Flyvning fra en europæisk lufthavn, via Amsterdam Airport Schiphol, til en interkontinental lufthavn (eller omvendt)250 EUR
Flyvning fra en interkontinental lufthavn, via Amsterdam Airport Schiphol, til en anden interkontinental lufthavn300 EUR
KLM-flyvning mellem 2 andre lufthavne end Amsterdam Airport Schiphol100 EUR
Flyvning fra Amsterdam Airport Schiphol, via en destination inden for USA, til en anden interkontinental lufthavn250 EUR

1.9 Disse valgfrie UM-servicebetingelser er en integreret del af KLM’s Generelle fragtbetingelser, som gælder for dit barns billet.

2. Ændringer og refunderinger

2.1 Ændrings- og refunderingsbetingelser for en reserveret valgfri UM-service følger dine billetbetingelser.

2.2 Hvis du ændrer din flyvning eller en del af din flyvning til en flyvning, fløjet af et andet luftfartsselskab end Air France, KLM eller Delta, kan vi ikke tilbyde den valgfrie UM-service, og der vil blive udstedt en refunderingskupon.

3. Brug af dine kontaktoplysninger

3.1 De kontaktoplysninger, du deler med os, vil blive behandlet i henhold til KLM's privatlivserklæring.