Sikring af din billetpris

Giv dig god tid, inden du beslutter dig! Med vores Tid til at tænke-tjeneste kan du forhåndsreservere din valgte flyvning.

Tid til at tænke

Når du reserverer online, kan du forhåndsreservere din valgte flyvning i højst tre dage. Du vil se den nøjagtige varighed af din Tid til at tænke-periode, når du vælger forhåndsreservation. Det afhænger af reservationstidspunktet, destinationen og billetbetingelserne for den valgte flyvning.

Sådan fungerer det

Under din Tid til at tænke-periode vil din foretrukne plads på flyvningen være reserveret til dig til en fastfrosset pris og med gældende billetbetingelser. Før din forhåndsreservations-periode udløber, vil du modtage en påmindelse på den e-mail-adresse, du har oplyst. For at bekræfte reservationen, klik blot på linket i e-mailen og betal for billetten online. Hvis Tid til at tænke-perioden udløber, vil reservationen automatisk blive annulleret.

Priser

Du betaler 5 EUR til 20 EUR pr. billet for en forhåndsreservation. En forhåndsreservation er strengt personlig og kan derfor ikke overdrages til andre. Den kan heller ikke refunderes, selvom du beslutter dig for ikke at købe billetten.