Måltider på Business Class

Flyver du på Business Class? Nyd et velsmagende måltid, skabt af hollandske topkokke og tilberedt med friske ingredienser.

Flyvninger inden for Europa

Er din flyvning kortere end 2 timer? Vi serverer friske sandwicher eller en hovedret med salat, sammen med økologisk yoghurt, hors d’oeuvre eller dessert. På de fleste længere flyvninger inden for Europa serverer vi en tre-retters middag med en forret, en varm ret efter eget valg og en dessert. Dit måltid serveres altid med drikkevarer, efterfulgt af en kop kaffe eller te. Du kan henvende dig til besætningen for at anmode om en ekstra drink når som helst!

Business Class diner on a KLC flight

Interkontinentale flyvninger

Når alle har fundet sig til rette, byder vi dig velkommen om bord med et glas champagne eller jus d'orange. Vi tilbyder flere varme og kolde drikkevarer under flyvningen. Du vil også blive tilbudt et udvalg af snacks. Du kan henvende dig til besætningen for at anmode om en ekstra snack eller drink når som helst!

Nyd et måltid, skabt af hollandske topkokke og tilberedt med friske ingredienser. Vælg en kold forret eller en vegetarisk suppe og vælg en af hovedretterne, ledsaget af et glas vin. Vælg din yndlingsdessert: en sød dessert eller et udvalg af oste, ledsaget af et glas portvin eller dessertvin. Vil du hellere have en varm drink? Efter måltidet serverer vi en kop kaffe eller te.

På flyvninger med en ankomsttid tidligt om morgenen serverer vi en lækker morgenmad. Vi tilbyder en sød eller salt morgenmad, yoghurt, granola, forskellige typer brød og frugt.

Hvad er der på menuen?

Hver 3. måned tilbyder vi vores World Business Class-passagerer en helt ny menu med nye retter. Lige nu kan du vælge forretter og hovedretter af den hollandske mesterkok Jonnie Boer. Disse retter ledsages af en række udsøgte vine, udvalgt af sommelier Thérèse Boer.

Forretter

  • Pastaskaller fyldt med laks, serveret med Amsterdam-løg, løvstikkecreme, pickles og estragondressing.
  • Thai rød karrysuppe.

Hovedretter

  • En smagning af delikatesser: Tom Kha Kai oksekødskarry med oksekødsstrimler, rød kyllingekarry, grøn karrysauce og bambusskud, stegte grøntsager, Tom Kha Kai-sauce toppet med rød chilipeber, kaffir lime og strimlede limeblade, serveret med jasminris.
  • Oksekødsgryde: serveres med kartoffelmos og ristede kartofler, gulerod og løgchutney. Fransk sennep og purløg.
  • Grøntsagsquiche med trøfler: serveres med asparges, artiskokker, forårsløg, peberfrugter, parmesanost og bearnaisesauce.

Hurtig og let mulighed

Vil du have mere tid til at arbejde eller slappe af? Vælg fra vores udvalg af kolde forretter og nyd dagens lækre suppe.

World Business Class meal - 23 Jan 2023

Opgradér til Business Class

Har du allerede reserveret en billet på Economy Class, men vil du gerne nyde et nyt niveau af komfort? Du kan opgradere til Business Class via Min Rejse.