Måltider på Business Class
Flyver du på Business Class? Nyd et velsmagende måltid, skabt af hollandske topkokke og tilberedt med friske ingredienser.
Vores tjenesteydelser ombord kan have ændret sig for at forhindre spredning af COVID-19.
Flyvninger inden for Europa
Er din flyvning kortere end 2 timer? Vi serverer friske sandwicher eller en hovedret med salat, sammen med økologisk yoghurt, hors d’oeuvre eller dessert. På de fleste længere flyvninger inden for Europa serverer vi en tre-retters middag med en forret, en varm ret efter eget valg og en dessert. Dit måltid serveres altid med drikkevarer, efterfulgt af en kop kaffe eller te. Du kan henvende dig til besætningen for at anmode om en ekstra drink når som helst!
Interkontinentale flyvninger
Når alle har fundet sig til rette, byder vi dig velkommen om bord med et glas champagne eller jus d'orange. Vi tilbyder flere varme og kolde drikkevarer under flyvningen. Du vil også blive tilbudt et udvalg af snacks. Du kan henvende dig til besætningen for at anmode om en ekstra snack eller drink når som helst!
Nyd et måltid, skabt af hollandske topkokke og tilberedt med friske ingredienser. Vælg en kold forret eller en vegetarisk suppe og vælg en af hovedretterne, ledsaget af et glas vin. Vælg din yndlingsdessert: en sød dessert eller et udvalg af oste, ledsaget af et glas portvin eller dessertvin. Vil du hellere have en varm drink? Efter måltidet serverer vi en kop kaffe eller te.
På flyvninger med en ankomsttid tidligt om morgenen serverer vi en lækker morgenmad. Vi tilbyder en sød eller salt morgenmad, yoghurt, granola, forskellige typer brød og frugt.
Hvad er der på menuen?
Hver 3. måned tilbyder vi vores World Business Class-passagerer en helt ny menu med nye retter. Lige nu kan du vælge mellem forretter og hovedretter af den hollandske mesterkok Jonnie Boer. Disse retter ledsages af en række udsøgte vine, udvalgt af sommelier Thérèse Boer.
Forretter
- Tartelet af æble, kartofler og grønne asparges.
- En smagsprøve af forretter: grillet squash i en tahincreme, kikærtesalat, hvidløgsfeta og nøddesalat.
Hovedretter
- Et udvalg af lokale delikatesser: en traditionel vegetarisk gryderet med ristede peberfrugter, kompot af braiseret løg og tomat, serveret med kartoffelmos.
- Bagt laks med aspargesbroccoli, ristede tomater og couscous.
- Kyllingelår i stjerneanissovs, serveret med braiseret grønkål og kartoffelmos.