Måltider på Business Class

Flyver du på Business Class? Nyd et velsmagende måltid, skabt af hollandske topkokke og tilberedt med friske ingredienser.

Flyvninger inden for Europa

På meget korte flyvninger serverer vi en frisk sandwich eller et sødt wienerbrød med en drink i en praktisk taske. På de fleste flyvninger inden for Europa serverer vi en deluxe måltidskasse. Til morgenmad får du en yoghurt med granola, frugt og en sød eller salt morgenmadsret. Resten af dagen består måltidskassen af en forret, en kold måltidssalat og en dessert. På længere europæiske flyvninger vil du få serveret en varm sandwich og en frugtjuice eller varm snack ud over måltidskassen. Dit måltid serveres altid med drikkevarer, efterfulgt af en kop kaffe eller te. Du kan henvende dig til besætningen for at anmode om en ekstra drink når som helst!

European flights meals

Interkontinentale flyvninger

Når alle har fundet sig til rette, byder vi dig velkommen om bord med et glas champagne eller jus d'orange. Vi tilbyder flere varme og kolde drikkevarer under flyvningen. Du vil også blive tilbudt et udvalg af snacks. Du kan henvende dig til besætningen for at anmode om en ekstra snack eller drink når som helst!

Nyd et måltid, skabt af hollandske topkokke og tilberedt med friske ingredienser. Vælg en kold forret eller en vegetarisk suppe og vælg en af hovedretterne, ledsaget af et glas vin. Vælg din yndlingsdessert: en sød dessert eller et udvalg af oste, ledsaget af et glas portvin eller dessertvin. Vil du hellere have en varm drink? Efter måltidet serverer vi en kop kaffe eller te.

På flyvninger med en ankomsttid tidligt om morgenen serverer vi en lækker morgenmad. Vi tilbyder en sød eller salt morgenmad, yoghurt, granola, forskellige typer brød og frugt.

Hvad er der på menuen?

Hver 3. måned tilbyder vi vores World Business Class-passagerer en helt ny menu med nye retter. Lige nu kan du vælge forretter og hovedretter af den hollandske mesterkok Jonnie Boer. Disse retter ledsages af en række udsøgte vine, udvalgt af sommelier Thérèse Boer.

Forretter

  • Carpaccio af røget oksekød med hvidløgs-kapersdressing, oliven, sursøde svampe, syltet selleri, løg og ristede solsikkekerner.
  • Gulerodssuppe med spidskommen.

Tilbehør

  • Mesclun-salat med ristede solsikkekerner og cherrytomater serveret med italiensk balsamico-vinaigrette.

Hovedretter

  • Vegetarisk stroganoff: paprika-gryderet med stroganoff-sauce, stegte løg, kartoffelmos, svampe og boghvede quinoa.
  • Laks sesamsauce: Bagt laks med aspargesbroccoli, stegte tomater og couscous.
  • Kyllingelår i stjerneanissovs, serveret med braiseret grønkål, boghvedetarteletter, kartoffelpuré og hasselnøddecrumble.

Desserter

  • Ostetallerken med Gooische Caractère, blåskimmelost, rosin og Old Beemster serveret med kiks og vindruer.
  • Petit grand dessert med cappuccino-ganache, kage med karamel crumble og tarteletter med klæbrig karamel.

Hurtig og let mulighed

Vil du have mere tid til at arbejde eller slappe af? Vælg mellem vores udvalg af kolde forretter, sammen med dagens lækre suppe, og nyd en dessert.

World Business Class meal - 23 Jan 2023

Opgradér til Business Class

Har du allerede reserveret en billet på Economy Class, men vil du gerne nyde et nyt niveau af komfort? Du kan opgradere til Business Class via Min Rejse.