Måltider på Business Class

Flyver du på Business Class? Nyd et velsmagende måltid, skabt af hollandske topkokke og tilberedt med friske ingredienser.

COVID-19

Vores tjenesteydelser ombord kan have ændret sig for at forhindre spredning af COVID-19.

Flyvninger inden for Europa

Er din flyvning kortere end 2 timer? Vi serverer friske sandwicher eller en hovedret med salat, sammen med økologisk yoghurt, hors d’oeuvre eller dessert. På de fleste længere flyvninger inden for Europa serverer vi en tre-retters middag med en forret, en varm ret efter eget valg og en dessert. Dit måltid serveres altid med drikkevarer, efterfulgt af en kop kaffe eller te. Du kan henvende dig til besætningen for at anmode om en ekstra drink når som helst!

Business Class diner on a KLC flight

Interkontinentale flyvninger

Når alle har fundet sig til rette, byder vi dig velkommen om bord med et glas champagne eller jus d'orange. Vi tilbyder flere varme og kolde drikkevarer under flyvningen. Du vil også blive tilbudt et udvalg af snacks. Du kan henvende dig til besætningen for at anmode om en ekstra snack eller drink når som helst!

Nyd et måltid, skabt af hollandske topkokke og tilberedt med friske ingredienser. Vælg en kold forret eller en vegetarisk suppe og vælg en af hovedretterne, ledsaget af et glas vin. Vælg din yndlingsdessert: en sød dessert eller et udvalg af oste, ledsaget af et glas portvin eller dessertvin. Vil du hellere have en varm drink? Efter måltidet serverer vi en kop kaffe eller te.

På flyvninger med en ankomsttid tidligt om morgenen serverer vi en lækker morgenmad. Vi tilbyder en sød eller salt morgenmad, yoghurt, granola, forskellige typer brød og frugt.

World Business Class appetizer

Opgradér til Business Class

Har du allerede reserveret en billet på Economy Class, men vil du gerne nyde et nyt niveau af komfort? Du kan opgradere til Business Class via Min Rejse.