Måltider i Premium Comfort Class

I Premium Comfort Class kan du nyde et bredt udvalg af førsteklasses måltider og drikkevarer. Spænd sikkerhedsselen og god appetit!

Konvertering af vores fly

I øjeblikket udstyrer vi vores fly med den nye Premium Comfort Class. Til juni 2024 vil transformationen være afsluttet på alle Boeing 777- og 787-fly, der flyver til interkontinentale destinationer!

Interkontinentale flyvninger

Velkommen om bord! Sæt dig godt til rette med en flaske vand, et headset, en pude og et tæppe. Vi serverer en drink efter eget valg med en lille snack, når du er siddende.

Ved middagstid kan du vælge mellem 3 lækre måltider, hvoraf de 2 serveres varme. Din hovedret vil blive ledsaget af en salat, brød og smør. Kombiner din yndlingsret med udvalgte vine og likører. Er der stadig plads til en dessert? Du kan nyde is, kaffe eller te og en likør efter eget valg.

Under hele flyvningen tilbyder vi varme og kolde drikkevarer. Et udvalg af snacks er tilgængelige i køkkenet, bagerst i flyet. Du kan til enhver tid henvende dig til besætningen for at anmode om en ekstra snack eller drink.

Inden landing serverer vi endnu et måltid eller en snack, afhængigt af flyvetiden.