Fra 4.649 DKK*
KLM rejseguide

Accra

Ghana
27°C Okt

Tag en trotro fra byen til stranden

Klar til at indånde kultur og slappe af i Ghana? Reservér fly til Accra, og lær mere om Ashanti-kulturen i Nationalmuseet eller tag på shopping i Accra Mall. Sørg for at tage en gåtur omkring den imponerende fæstning Christiansborg. Kravl op i fyrtårnet i den charmerende, gamle bydel Jamestown for at få et fantastisk udsyn til de farverige både i havnen. Lyst til at feste? Så bliv ude til de små timer i det livlige kvarter Osu.

Gennemse de lokale markeder

På udkig efter farverige, afrikanske stoffer, traditionel medicin eller lertøj? Markederne i Accra tilbyder et vidunderligt udvalg af produkter. Markedet Makola er det mest velkendte, men markedet Kaneshie tilbyder også fantastisk shopping, især hvis man kigger efter typiske, afrikanske perler. Og vær ikke bange for at købslå om prisen! Besøger man Accra i august eller september, kan man glæde sig. Under festen Homowo fejrer folk i ugevis ved at tromme og danse i gaderne. Tvillingeparaden er en unik oplevelse! Accra er ikke kun perfekt til en storbyrejse, men også som udgangspunkt for en længere ferie i Vestafrika. Forvent at blive overrasket: reservér fly til Accra nu!

Dans på stranden

For at slippe væk fra byens trummerum kan man besøge Kwame Nkrumah Memorial Park. Denne fredelige park blev grundlagt som hyldest til Ghanas første præsident. Besøg hans bronzestatue eller mausoleet, hvor han og hans kone er lagt til hvile. Eller slap af ved de sprøjtende springvand. Brug for at køle ned? Snup en minibus, kaldet for en trotro, og tag af sted til en af strandene. De mest velkendte strande er Bojo Beach og Labadi Beach, hvor musikere, danser og akrobater tilbyder underholdning. Slut dagen af med en drink i en af de sjove strandbarer.

Fly til Accra for en kulturferie

Find billige flybilletter til Accra? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Ghana, før du ved det.

Elsket for

Beach
Nature
Arts & Culture
Water Sports
Langt Fra Alfarvej
Sol

Godt tidspunkt at rejse på

Okt hvide skyer 27°C
29%
Nov solrigt 28°C
17%
Dec solrigt 29°C
10%
Jan solrigt 29°C
6%
Feb solrigt 29°C
14%
Mar solrigt 29°C
19%
Apr solrigt 29°C
17%
Maj solrigt 29°C
26%
Jun lette regnbyger 27°C
40%
Jul mest skyet 26°C
23%
Aug mest skyet 25°C
13%
Sept mest skyet 26°C
33%