Fra 3.712 DKK*
KLM rejseguide

Los Angeles

United States Of America
23°C Okt

Nyd en plads i solen

Lev livet som stjernerne gør. Reservér fly til Los Angeles, og tag på luksusshopping på Rodeo Drive eller nyd en mondæn middag i Beverly Hills, Hollywood eller Santa Monica. LA handler om at se og blive set, og heldigvis er vejret altid velvilligt. Lej en bil for at nyde udsigten over byen og San Fernando Valley fra Mulholland Drive, hvor man kan falde i svime over de rige og berømtes overdådige villaer.

Byen for filmfans

I Los Angeles er livet en filmkulisse. Venice Beach ser helt sådan ud som på tv, mens navnene på Hollywood Walk of Fame og et besøg til Universal Studios beviser, at man er i hjertet af filmindustrien. Alt dette og mere til gør LA til det perfekte mål for en storbyrejse eller som udgangspunkt for en længere ferie i Californien eller USA. Bliv overvældet: reservér fly til Los Angeles nu!

Dette er det gode liv

Los Angeles er mere end blot film, surfing og sand. ‘Englenes by’ har luksuriøse restauranter og butikker på hvert et hjørne. Melrose Avenue er ideelt for fans af vintage-mode. Gå på længselsfuld vinduesshopping på den glamourøse Rodeo Drive. Og vidste du, at LA er berømt for sine chilidogs, en god snack, mens man nyder en dag ude i byen. En tur til det magiske kongerige, også kaldet Disneyland, kan let gennemføres fra byen.

Fly til Los Angeles for en unik ferie

Find billige flybilletter til Los Angeles? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i USA, før du ved det.

Elsket for

Beach
Nature
Culinary
Family Fun
Romance
Shopping

Godt tidspunkt at rejse på

Okt solrigt 23°C
3%
Nov solrigt 20°C
3%
Dec solrigt 15°C
10%
Jan solrigt 16°C
10%
Feb solrigt 16°C
7%
Mar solrigt 17°C
6%
Apr solrigt 19°C
3%
Maj solrigt 21°C
3%
Jun solrigt 24°C
0%
Jul solrigt 26°C
0%
Aug solrigt 27°C
0%
Sept solrigt 26°C
0%

Udvalgt til dig