Lounges i hele verden

Er du usikker på, hvad du kan forvente, når du besøger en lufthavnslounge? Se alle lounges og deres faciliteter i vores globale Lounge-finder, og sørg for at tjekke adgangspolitikken.

Om vores lounges

Du er velkommen til at besøge en af de mange lufthavnslounges verden over inden afrejse eller under transfer. Faciliteterne omfatter ofte wi-fi, gratis drikkevarer og snacks samt brusere.

Vi deler de fleste lounges med Air France, Delta Air Lines og andre SkyTeam-partnere. Få mere at vide om SkyTeams lounges i hele verden og deres adgangspolitik på SkyTeams hjemmeside.

Adgangspolitik og priser

Sørg for, at du besøger loungen på samme dag som din flyrejse fløjet af KLM eller en international flyrejse fløjet af SkyTeam. Afhængigt af din rejseklasse og dit Flying Blue-medlemsniveau skal du muligvis betale et gebyr for at få adgang til loungerne. Har du mulighed for at tage en gæst med takket være dit Flying Blue-medlemsniveau? Bemærk venligst, at de fleste lounger tillader, at du kan have 1 gæst med, og at adgang for gæster afhænger af tilgængelighed.

Gratis adgang

Rejser du på Business Class? Adgang til loungerne er inkluderet i din billet.

Medlemmer af Flying Blue Platinum og Gold samt SkyTeam Elite Plus-passagerer kan også benytte vores lounges.

Adgang mod et gebyr

Du kan få adgang til de fleste lounges verden over mod et gebyr på mellem 20 og 65 EUR, som du betaler ved indgangen. Sørg for, at du kan betale med Miles eller kreditkort, da det ikke er muligt at betale med kontanter.

Du kan desværre ikke købe adgang til SkyTeam-loungerne i Istanbul, Dubai og Sydney.