Opgraderingstilvalg

Vil du opleve ekstra service, privatliv og komfort? Få mest muligt ud af din rejse – forkæl dig selv med en opgradering til Premium Comfort Class eller Business Class. Vi forklarer, hvordan du arrangerer det.

Sammenlign KLM's rejseklasser

Rejser du interkontinentalt og ikke sikker på, hvilken rejseklasse du vil reservere? For at hjælpe dig med at vælge har vi sammenlignet egenskaberne for vores Economy Class, Premium Comfort Class og Business Class.

Sådan opgraderer du

Vil du nyde et højere niveau af komfort? Du kan opgradere til Premium Comfort Class eller Business Class under din online check-in.

Du kan også arrangere en opgradering til Premium Comfort Class eller Business Class i selvbetjeningsautomaten i lufthavnen, selv efter at du har checket ind.

Opgraderinger i sidste øjeblik

Under eller efter check-in får du muligvis et tilbud i sidste øjeblik om at opgradere. Bemærk, at opgraderinger i sidste øjeblik kun er mulige for en specifik flyvning og ikke for hele din reservation.

Diætmåltid

Har du bestilt et måltid, der er skræddersyet til din medicinske diæt, fødevareallergier eller religion? Vær opmærksom på, at vi desværre ikke kan servere dit diætmåltid, når du opgraderer til Business Class.