Når du flyver som fysisk stor passager

Tjek, hvor meget plads der er mellem armlæn, samt alt det du bør vide om forlængelse af sikkerhedsbælter, og hvornår du skal reservere en ekstra plads.

Plads mellem armlæn

Alle vores passagerer skal have en behagelig flyvning. For at sikre dette skal du kunne bevæge armlænene på din plads op og ned. Pladsen mellem armlæn varierer fra flytype til flytype.

Sikkerhedsseleforlængere

Længden af sikkerhedsselen på KLM-flyvninger afhænger af din rejseklasse:

  • mellem 107 cm og 155 cm i Economy Class
  • 124 cm i Premium Comfort Class
  • mellem 124 cm og 148 cm i Business Class

Hvis du har brug for en sikkerhedsseleforlænger, kan du bede vores besætning om bord om at give dig en. Disse tilføjer 63 cm til selens længde. Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke bruge din egen sikkerhedsseleforlænger.

Reservation af et ekstra sæde

Hvis dit sæde er for småt, kan du reservere et ekstra sæde på flyvninger fløjet af KLM med 25 % rabat. Sørg for at gøre dette på forhånd ved at kontakte os.

Bemærk, at du ikke må medbringe ekstra bagage ved at reservere en ekstra plads, og at du skal tjekke ind i lufthavnen. Hvis der ikke er en ekstra ledig plads i den samme rejseklasse på afgangstidspunktet, kan du anmode om at få refunderet omkostningerne for din ekstra plads.

Bemærk venligst, at du muligvis ikke får lov til at flyve, hvis du ikke har reserveret en ekstra plads, og der ikke er nogen ledige pladser i den samme rejseklasse.

Valg af dine sæder

Du får tildelt to bestemte pladser. Du kan desværre ikke se eller ændre disse pladser online.