Pladser på Economy Class

Når du reserverer din KLM-flyvning, kan du reservere en plads, der passer til dine ønsker. Vil du have mere bevægelsesrum eller en plads forrest i flyet?

Book din plads

Du kan vælge en standardplads under check-in uden ekstra omkostninger. Hvis du gerne vil være sikker på, at du får dit foretrukne sæde, eller hvis du ønsker et mere komfortabelt sæde, kan du reservere en plads via Min Rejse.

Søger du efter prisen?

Vi forestiller os, at du ønsker at kende omkostningerne for hver enkelt pladstype. Du kan finde den, når du reserverer din flyvning eller i Min Rejse.

Sædeprisen afhænger af din rejserute, tidspunktet på dagen for din flyvning, dit Flying Blue-niveau og flere andre faktorer. Derfor er det umuligt at vise priserne her uden at kende din rejserute.

En plads ved siden af dine børn

Rejser du med børn på op til 11 år? Vi tildeler dig dine pladser gratis under check-in. Hvis det ikke er muligt at få jer alle til at sidde sammen, garanterer vi, at hvert barn med sin egen plads kan sidde ved siden af en voksen fra jeres gruppe. Naturligvis er du velkommen til at vælge pladser til din familie på et tidligere stadie for at sikre, at I alle sidder sammen.

Flyvninger inden for Europa

Interkontinentale flyvninger

Pladsoversigt

Leder du efter en pladsoversigt? Hvis du allerede har reserveret en flybillet, kan du finde den i Min Rejse.

Sammenlign KLM's rejseklasser

Rejser du interkontinentalt og ikke sikker på, hvilken rejseklasse du vil reservere? For at hjælpe dig med at vælge har vi sammenlignet egenskaberne for vores Economy Class, Premium Comfort Class og Business Class.