Særlige betingelser

Når du reserverer en flybillet hos KLM, indvilliger du i vores generelle betingelser for transport for både dig og din bagage. Sørg også for at læse disse yderligere betingelser.

Om disse særlige betingelser

Nedenstående betingelser er en del af vores generelle betingelser for transport og kan omfatte specifikke tilføjelser, der kun gælder for det valgte lands websted.

Læs de fulde generelle betingelser for transport

Reservation online

Du kan online reservere flyvninger for maksimalt 9 passagerer (voksne og børn) pr. reservation. Hver voksen kan ledsage et spædbarn, der rejser på deres skød.

Din reservation er bekræftet, når du modtager en bookingreference. En bekræftelses-e-mail med alle detaljerne for din reservation vil også blive sendt til den e-mail-adresse, du har angivet.

Husk, at kundens fortrydelsesret i henhold til EU-forordningens bestemmelser ikke gælder for billetter købt via vores websted.

Billetpriser

De angivne billetpriser inkluderer alle skatter, undtagen hvor skatter opkræves lokalt i lufthavnen. Billetpriserne er kun garanteret, når du har en bookingreference.

Online betaling

For at betale online skal du bruge et debet- eller kreditkort. Betalingen vil straks blive trukket fra kortet af KLM. I nogle lande kan du bruge andre betalingsmetoder, såsom bankoverførsel, Apple Pay eller lokale betalingsmetoder.

Betaling er fuldt sikret ved kryptering, der overholder de højeste industristandarder.