Særlige betingelser

Når du reserverer en flybillet hos KLM, indvilliger du i vores generelle betingelser for transport for både dig og din bagage. Sørg også for at læse disse yderligere betingelser.

De særlige betingelser udgør en del af de generelle befordringsbetingelser. Særlige betingelser indeholder de gældende regler, der følger af lokale love og bestemmelser, og som gælder specifikt i et bestemt land eller område. Særlige betingelser kan derfor afvige fra de generelle befordringsbetingelser. Det forventes, at du altid læser både de generelle befordringsbetingelser og de gældende særlige betingelser i det land eller den region, hvor du bestiller din billet.

Læs alle de generelle befordringsbetingelser

Reservation online

Du kan reservere flyvninger for maksimalt 9 passagerer (voksne og børn) pr. reservation. Hver voksen kan ledsage et spædbarn, der rejser på deres skød.

Din reservation er bekræftet, når du modtager en bookingreference. En bekræftelses-e-mail med alle detaljerne for din reservation vil også blive sendt til den e-mail-adresse, du har angivet.

Husk, at kundens fortrydelsesret i henhold til EU-forordningens bestemmelser ikke gælder for flybilletter.

Billetpriser

De angivne billetpriser inkluderer alle skatter, undtagen hvor skatter opkræves lokalt i lufthavnen. Billetpriserne er kun garanteret, når du har en bookingreference.

Online betaling

For at betale online skal du bruge et debet- eller kreditkort. Betalingen vil straks blive trukket fra kortet af KLM. I nogle lande kan du bruge andre betalingsmetoder, såsom bankoverførsel, Apple Pay eller lokale betalingsmetoder.

Betaling er fuldt sikret ved kryptering, der overholder de højeste industristandarder.