Betalingsmetoder

Uanset hvilken betalingsmetode, du vælger, kan du være sikker på, at betalingen altid er sikker! Se alle tilgængelige betalingsmetoder til køb af din flyvning og ekstra tilvalg.

Tilgængelige betalingsmetoder

Vi tilbyder forskellige betalingsmetoder, afhængigt af land og reservationstidspunkt. I nogle lande skal du betale et gebyr afhængigt af din valgte betalingsmetode.

Om Worldline ePayments og Adyen

Bruger du netbank, betaling via E-wallets eller bankoverførsler? Så betaler du via vores partnere Worldline ePayments eller Adyen. De behandler onlinebetalinger og betalingsoplysninger på vores vegne. Vi bruger onlineservices tilhørende det verdensomspændende Worldline ePayments- og Adyen-netværk til at sikre, at betalingen finder sted så effektivt og sikkert som muligt.

Dine betalingsoplysninger sendes sikkert til Worldline ePayments eller Adyen. De vil kun blive brugt til at behandle transaktionen; oplysningerne vil aldrig blive offentliggjort over for andre, videresendt til tredjepart eller brugt til kommercielle formål. Vi sender din billet til dig via e-mail, når vi har modtaget bekræftelse om fuld betaling.

Ofte stillede spørgsmål