Billetmuligheder

Køb en billet, der passer bedst til dine rejseplaner – der er ingen forkerte valg! Ved du ikke hvilken billet der passer bedst til dig? Vi forklarer alle muligheder.

Vælg din billet

Vores billetmuligheder giver dig mulighed for at finde den ideelle billet, der passer til dine rejsebehov. På de fleste ruter tilbyder vi 3 billetmuligheder for Economy Class: Light, Standard og Flex. Derudover kan du også vælge at rejse på Premium Comfort Class eller Business Class.

Ønsker du at reservere en Economy Class-rejse med flere destinationer via KLM.com? I så fald kan vi kun tilbyde dig Light-billetmuligheden.

Billetbetingelser

Bemærk, at de nøjagtige billetbetingelser kan variere pr. flyvning og pr. luftfartsselskab. Du kan se betingelserne for din specifikke flyvning, når du reserverer online. Efter reservationen kan du finde dem i din bekræftelses-email og under Min Rejse.

Afhængigt af billetbetingelserne er det, nogle gange muligt at ændre din flyvning. Bemærk dog: Hvis du skal betale et ændringsgebyr og/eller en prisforskel, kan vi opkræve dette i den lokale valuta. Det opkrævede beløb svarer til beløbet i EUR eller USD baseret på valutakursen.

Sammenlign KLM's rejseklasser

Rejser du interkontinentalt og ikke sikker på, hvilken rejseklasse du vil reservere? For at hjælpe dig med at vælge har vi sammenlignet egenskaberne for vores Economy Class, Premium Comfort Class og Business Class.