Måltider på Economy Class

Forkæl dine smagsløg! Find ud af, hvilke typer måltider og forfriskninger vi serverer under din flyvning.

Flyvninger inden for Europa

Selv på de korteste flyrejser serverer vi en snack og en drink. På længere flyvninger inden for Europa tilbyder vi også en frisk sandwich. Vi skifter regelmæssigt vores udvalg. Alle muligheder er vegetariske, f.eks. en typisk hollandsk sandwich med ost, for at gøre vores flyvninger lidt mere bæredygtige.

Interkontinentale flyvninger

På interkontinentale flyvninger uddeler vi en flaske vand, så du kan finde dig til rette på din rejse. Dit måltid indeholder en varm ret efter eget valg, en stor salat og en dessert. Der er altid vegetariske muligheder. Vi serverer drikkevarer sammen med dit måltid, efterfulgt af en kop kaffe eller te. På flyvninger, der varer over 10 timer, serverer vi en snack eller en sandwich mellem måltiderne. Du kan til enhver tid henvende dig til besætningen for at anmode om en ekstra snack eller drink!

À la carte-måltider

Foretrækker du lidt mere at vælge imellem? Hvis din interkontinentale flyvning har afgang fra Amsterdam Airport Schiphol, kan du bestille en à la carte-menu op til 24 timer før afgang. Prisen for disse måltider går fra 19 EUR til 30 EUR. Sørg for at bestille så tidligt som muligt, da vi serverer et begrænset antal à la carte-menuer pr. flyvning.

Børnemåltider

For børn over 2 år bliver aftensmaden en ren forkælelse! Bestil en måltidsæske mindst 24 timer før afrejse for at sikre, at de får et lækkert måltid. Menuen varierer afhængigt af flyvningen, men omfatter ofte en mini-burger og pommes frites.

For børn under 2 år anbefaler vi, at du selv medbringer mad. Eventuelle begrænsninger for medbragte væsker gælder ikke for babymad.