Fra 2.566 DKK*
KLM rejseguide

New York

United States Of America
16°C Okt

Hektisk metropol med inspirerende ikoner

Snør de kosmopolitiske sko på! Reservér fly til New York, og opdag en by, som er ved at sprænges af energi. Den tilbyder alt fra fantastiske monumenter og museer til elegante butikker og restauranter. Find de steder, man ser på tv eller i biografen - der er noget fascinerende på hver gade og bydel i the Big Apple. En ting, som er sikkert: Uanset ens aktiviteter ville man ønske, at man havde flere øjne, ører, smagsløg og tid!

Noget for enhver smag

Uanset hvad, der gør en vild i varmen, finder man det i New York. Det vrimler med vidunderlige muligheder for shopping: Tag til SoHo eller The Meatpacking District for designertøj eller kig på de store kæder og mærker på Fifth Avenue. Der er også glitrende kulturmål såsom the Museum of Modern Art og Guggenheim-museet eller teatrene på Broadway. Glem ikke, at du er på ferie: Tag et øjebliks pause med en gåtur igennem Central Park. New York er det ideelle mål for en storbyrejse og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i USA. Forvent at blive overrasket: reservér fly til New York nu!

New York er mere end Manhattan

Man vil naturligvis ikke gå glip af byens ikoner såsom Times Square, Frihedsgudinden og Wall Street. Sørg for også at kigge hinsides øen Manhattan. Brooklyn er fremtidens New York. Bydelen Williamsburg er det nyeste hotspot med butikker og restauranter, som er på forkant med de nyeste trends. Brooklyn har også den mest utrolige udsigt til New Yorks skyline.

Fly til New York for en enestående storbyrejse

Find billige flybilletter til New York? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i USA, før du ved det.

Elsket for

Culinary
Family Fun
Citytrip
Romance
Shopping
Arts & Culture

Godt tidspunkt at rejse på

Okt hvide skyer 16°C
19%
Nov solrigt 9°C
17%
Dec hvide skyer 4°C
23%
Jan hvide skyer 0°C
16%
Feb hvide skyer 1°C
25%
Mar hvide skyer 6°C
19%
Apr hvide skyer 12°C
23%
Maj hvide skyer 18°C
26%
Jun solrigt 23°C
20%
Jul solrigt 27°C
26%
Aug solrigt 26°C
19%
Sept solrigt 22°C
17%

Udvalgt til dig