Tilladt håndbagagemængde

Vil du være sikker på, at du kan medbringe din taske eller håndbagage om bord på din KLM-flyvning? Tjek størrelses- og vægtgrænserne for din håndbagage.

Tilladt på Economy Class

På Economy Class er det altid tilladt at medbringe:

  • 1 stk. håndbagage med en maksimal størrelse på 55 x 35 x 25 cm, inklusive hank og hjul;
  • 1 tilbehør (f.eks. en lille håndtaske eller en taske til bærbar computer) med en maksimal størrelse på 40 x 30 x 15 cm.

Din håndbagage må have en samlet vægt på op til 12 kg.

Tilladt på Business Class

På Business Class er det altid tilladt at medbringe:

  • 2 stk. håndbagage, hver med en maksimal størrelse på 55 x 35 x 25 cm, inklusive hank og hjul;
  • 1 tilbehør (f.eks. en lille håndtaske eller en taske til bærbar computer) med en maksimal størrelse på 40 x 30 x 15 cm.

Din håndbagage må have en samlet vægt på op til 18 kg.

Tilladt bagagemængde for børn

Antallet af tasker, du kan medbringe om bord på flyet til dine børn, afhænger af, om de har deres eget sæde eller ej.

  • Reserverede du et sæde til dit barn? Du kan medbringe det antal stykker håndbagage, der er inkluderet i den billettype, du har valgt.
  • Rejser dit barn på dit skød? Du kan medbringe 1 stk. håndbagage med en maksimal størrelse på 55 x 35 x 25 cm til barnet.

Bagagerummene over sæderne har begrænset plads

Har du en Light-billet? Hvis vi på forhånd ved, at der ikke er nok plads i bagagerummene over sæderne, modtager du en besked, der beder dig om at checke din håndbagage ind ved check-in-skranken. Selvfølgelig uden beregning. Vi råder dig til at pakke vigtige rejseartikler, såsom medicin, i din mindre taske, bare for en sikkerheds skyld.

Har du ikke modtaget en besked om at checke din håndbagage ind? Hvis der stadig ikke er plads nok, og din bagage ikke passer under sædet foran dig, kan vi bede dig om at checke den ind ved gaten. Dette er også gratis.