Betingelser for ekstra bagage

Køber du ekstra bagage der skal checkes ind? Sørg for at læse betingelserne.

1. Medbringelse af ekstra bagage

1.1 Når du reserverer en flyvning, når du checker ind online og via Min Rejse, tilbyder KLM dig muligheden for at medbringe ekstra stykker bagage ud over den tilladte bagage mod et ekstra gebyr på basis af dine billetvilkår.

1.2 Bemærk venligst, når du afgår fra nogle lufthavne, at det ikke er muligt at arrangere ekstra bagage på KLM.com. I så fald bedes du gå til skranken i lufthavnen for at arrangere ekstra bagage.

1.3 Forudbetalt ekstra bagage vil ikke blive nævnt på din billet. Du modtager en separat bekræftelse, eller du kan tjekke din tilladte bagagemængde i Min Rejse.

Læs mere om check-in-bagage

2. Betingelser, der gælder for medbringelse af forudbetalt ekstra bagage

2.1 Den forudbetalte ekstra bagage kan kun bruges i kombination med den billet, du købte den ekstra bagage til. Den forudbetalte ekstra bagage er personlig og kan ikke overdrages til andre. 2.2 Den forudbetalte ekstra bagage er gyldig til en enkelt rejse (ud- eller hjemrejse) til mellemlandingsstedet eller den endelige destination og udelukkende for flyafgange med KLM. 2.3 KLM’s Generelle fragtbetingelser er en integreret del af disse betingelser. 2.4 Du skal sikre, at alle de oplysninger, du angiver, når du foretager din reservation og køber den forudbetalte ekstra bagage, er fuldstændige.

Læs mere om særlig bagage

3. Refundering

3.1 Du er berettiget til en refundering af de specifikke omkostninger forbundet med den forudbetalte bagage, hvis:

(I) KLM kan ikke flyve din flyvning, eller (II) Den bagage som du har købt den forudbetalte ekstra bagage-tilladelse til går tabt, og ikke findes inden for rimelig tid.

3.2 Du er ikke berettiget til en refundering, hvis du beslutter at annullere din flyvning eller medbringe mindre bagage, end du er berettiget til på basis af den forudbetalte ekstra bagage. Hvis du beslutter dig for at medbringe mere bagage end tilladt, herunder den forudbetalte ekstra bagage, skal du betale det almindelige gebyr for overvægt for den ekstra bagagemængde.

3.3 Hvis du kan ændre dit fly i kraft af de gebyrbetingelser, der er gældende for din billet, forbliver din forudbetalte tilladelse til ekstra bagage gyldig i kombination med din ændrede billet.

3.4 En anmodning om refundering kan kun sendes via vores hjemmeside.

Læs mere om kompensation og refundering