Passenger drinking champagne in Business Class

Rejse på Business Class

Rejs med stil – flyv på Business Class. Du får mere privatliv, mere komfort, mad og drikkevarer af høj kvalitet samt fuld opmærksomhed fra vores kabinepersonale. Og som en ekstra fordel: Du kan få en masse arbejde gjort.

Sammenlign KLM's rejseklasser

Rejser du interkontinentalt og ikke sikker på, hvilken rejseklasse du vil reservere? For at hjælpe dig med at vælge har vi sammenlignet egenskaberne for vores Economy Class, Premium Comfort Class og Business Class.

SkyPriority

Du behøver næsten ikke at bruge tid på at vente i en kø; med SkyPriority kan du gå om bord som en af de første.

Oplev mere privatliv

På flyvninger inden for Europa er midterpladserne blokeret (hvis muligt). Du har altid en vindues- eller gangplads med ekstra benplads – og mere privatliv.

Tjek pladsvalgmuligheder

Hvil og slap af

På langdistanceflyvninger kan du drømme hele rejsen igennem i dit sæde, der kan lægges helt ned. Vil du hellere få arbejdet lidt? Du får al den plads, du har brug for.

Tjek pladsvalgmuligheder

Få noget velfortjent hvile på et sæde, der kan lægges helt ned.

Oplad din enhed

Vil du bruge din tid effektivt? På de fleste flyvninger kan du oplade din enhed med strømstik i sædet (110 V AC) eller USB-A.

Læn dig til rette med champagne

Når alle har fundet sig til rette, byder vi dig velkommen med et glas champagne eller jus d'orange. Vi tilbyder flere varme og kolde drikkevarer under flyvningen.

Har du lyst til et glas champagne eller jus d'orange?

Forkæl dine smagsløg

Nyd lækre måltider sammensat af den hollandske mesterkok Jonnie Boer. Du vil også blive tilbudt et udvalg af snacks og drikkevarer.

Se mere

Modtag en komfortpakke

På interkontinentale flyvninger finder du en komfortpakke på din plads med nogle vigtige ting som tandbørste, tandpasta og læbepomade.

Forbliv forbundet

Flere og flere af vores flyvninger har WiFi om bord. Kan du finde et WiFi-mærke? Du kan sende beskeder til kolleger, venner og familie – gratis!

Se, hvordan du opretter forbindelse

Se en film

Har du en interkontinental flyvning? Se populære film og tv-udsendelser på underholdningssystemet om bord.

Se, hvad vi viser i denne måned

Saml dem alle: KLM-huse

Inden du gå fra borde på flyet, får du et ikonisk Delft Blue-miniaturehus fyldt med ægte hollandsk gin.

Se mere

Hovedtelefoner ombord

For at du skal få den bedste underholdningsoplevelse, tilbyder vi hovedtelefoner af høj kvalitet om bord. Hvis du foretrækker at bruge dine egne Bluetooth-hovedtelefoner, skal du huske at medbringe en Bluetooth-adapter.