Sustainable Flight Challenge

SkyTeam arrangerer for anden gang Sustainable Flight Challenge den 16., 17. og 18. maj. I løbet af denne udfordring vil 22 flyselskaber, herunder KLM og KLM Cityhopper, flyve deres mest bæredygtige flyvning. Bagefter implementerer og deler deltagerne bæredygtige løsninger.

Flere bæredygtige løsninger

Flyrejser er i øjeblikket ikke bæredygtige. Sustainable Flight Challenge hjælper os og andre flyselskaber med at udvikle nye idéer til bæredygtige løsninger. Alle luftfartsselskaber deler deres idéer og løsninger, og alle lærer af hinanden.

Hvis det er muligt, implementerer vi disse initiativer og/eller løsninger efter udfordringen. Det flyselskab, der efterfølgende gennemfører flest idéer fra Sustainable Flight Challenge, vinder en pris.

Nye idéer

Ud over de vellykkede idéer fra den sidste udfordring har vi også udviklet nye idéer til dette års udfordring. Her er 2 af vores nye initiativer:

  • Vores brændstofleverandør har forbedret vores bæredygtige luftfartsbrændstof (SAF, et mere bæredygtigt alternativ til det brændstof, vi bruger til vores fly: petroleum) for at spare flere CO₂-emissioner.
  • Vi afprøver forskellige måltider om bord for at reducere påvirkningen af vores fødevarekæde.

Bæredygtighedsindsats

Initiativerne i Sustainable Flight Challenge er ikke de eneste initiativer, vi bruger til at øge vores bæredygtighed. Vi tilføjer 1 % bæredygtigt luftfartsbrændstof til brændstofsystemet i Amsterdam Airport Schiphol for alle flyvninger, der afgår derfra, og vi investerer i fornyelse af flåden, genbrug, støjreduktion osv.

Employee Sustainability Challenge

Vores medarbejdere er involveret i de flyvninger, der deltager i Sustainable Flight Challenge. Medarbejderne delte deres idéer til udfordringen under Employee Sustainability Challenge. Der blev delt omkring 130 idéer.

Del viden

Efter udfordringen kan alle deltagende flyselskaber dele deres viden og erfaringer i løbet af et event og på en onlineplatform. Deltagerne kan deltage i workshops om genbrug, optimale flyruter og meget mere. Priserne bliver overrakt på denne dag.

Hvad er SkyTeam?

KLM er en del af SkyTeam, et globalt netværk af 20 flyselskaber, der arbejder sammen for at give millioner af passagerer den bedste rejseoplevelse. Vi ønsker at udfordre os selv, hinanden og branchen til at innovere. Vi ønsker en bæredygtig fremtid for luftfarten, og innovation er en del af den fremtid. Innovation vil hjælpe os med at gå fra at flyve mere til at flyve bedre.

Læs mere om SkyTeam