Kostmæssige behov

Foretrækker du et måltid, der er skræddersyet til din medicinske diæt, fødevareallergier eller religion? Bestil dit måltid på forhånd til din interkontinentale flyvning.

Fødevareallergier og medicinske diæter

På din interkontinentale flyvning kan du bestille et måltid, der er skræddersyet til dine diætbehov:

  • lavt fedtindhold;
  • lavt saltindhold;
  • til en diabetisk diæt;
  • til en glutenfri diæt;
  • til en laktosefri diæt.

Sørg for at bestille senest 24 timer inden afgang. Vær opmærksom på, at du skal bestille måltiderne separat for din udrejse og returrejse. Du kan kun vælge diætbehov til dit hovedmåltid, ikke til andre måltider eller snacks under flyvningen.

Fødevareallergier

Selvom vi har procedurer på plads, der minimerer risikoen, så kan vi ikke garantere, at dit måltid vil være 100 % glutenfrit eller laktosefrit. Har du en alvorlig madallergi? Vi anbefaler, at du medbringer din allergimedicin i din håndbagage. Du kan også medbringe dit eget måltid, men vi kan ikke varme det op for dig grundet sikkerhedsregler.

Har du allergi over for jordnødder? Vores menuer indeholder ikke hele eller malede jordnødder eller jordnøddecreme. Men vi kan ikke garantere, at KLM-flyvninger er 100 % fri for kontaminering med jordnødder. Vi har desværre ikke et alternativt til dig, når vi serverer en nøddeblandings-snack.

Vegetariske eller veganske måltider

På hver flyvning er der et begrænset antal af tilgængelige vegetariske måltider. Vil du sikre dig, at du får dit vegetariske måltid, eller foretrækker du et vegansk måltid? Du kan vælge mellem et vegetarisk eller vegansk måltid. Sørg for at bestille senest 24 timer inden afgang.

Religiøse diæter

Vil du følge dine madtraditioner? Vi serverer måltider, som er skræddersyet til dine religiøse præference: Islam, jødedom eller hinduisme. Sørg for at bestille dit halal- eller hindu-måltid senest 24 timer inden afgang. Kosher-måltider skal bestilles senest 48 timer inden afgang.