Rejseoplevelse for børn

Uanset om det er deres allerførste flyvning, eller om de allerede er verdenskendte globetrottere – her er alt, hvad du skal vide for at forberede dine børn på deres næste flyvning.

En plads ved siden af dine børn

Rejser du som familie? Børn op til og med 11 år, der har deres egen plads, sidder altid ved siden af en voksen fra din gruppe. Vi tildeler pladserne gratis under check-in. Naturligvis er du velkommen til at vælge pladser til din familie på et tidligere stadie for at sikre, at I alle sidder sammen.

Hvis du rejser med en baby, vælger vi de mest komfortable pladser af hensyn til din sikkerhed og bekvemmelighed. Dit barn kan rejse i dit skød, hvis det er yngre end 2 år ved både afgang og returrejsen. Hver voksen har lov til at rejse med 2 babyer. Det er dog kun tilladt, at 1 baby sidder i dit skød. Kontakt os for at reservere et ekstra sæde til den anden baby.

Bemærk venligst, at 1 voksen kan rejse med højst 12 børn under 15 år.

Læs mere om pladsvalgmuligheder

Lækre måltider

På en interkontinental flyvning bliver dit barns middag en rigtig godbid! Reserver en måltidsæske til dem.

Se, hvad der er på menuen

Tørstig?

Du er altid velkommen til at bede os om en ekstra frugtjuice, sodavand eller et glas vand til dine børn på ethvert tidspunkt under flyvningen.

Spis med stil

Selv vores yngste passagerer spiser med stil! Alle børn under 2 år får deres eget Bluey-hagesmæk på interkontinentale flyvninger.

Tiden flyver for dine små eventyrere.

Lad os underholde dem

For at sikre, at dine børn har det sjovt på en interkontinental flyvning, er der masser af film, serier og spil, der giver mange timers sjov!

Se, hvad vi viser i denne måned

Bluey's oplevelser

Mød Bluey: det lille blå fly, der tager på alle mulige eventyr. Allerede inden rejsen begynder, kan du vise dine børn Bluey's korte animationsfilm.

Bluey in Rio de Janeiro

Bluey's oplevelser

En flyvning til at huske

Selv på de korteste flyvninger gør vi dit barns rejse til udlandet til noget helt særligt med deres eget Bluey-pasetui og et aktivitetshæfte.

Få tiden til at flyve

På interkontinentale flyvninger får dine børn et legesæt med et spil, blyanter, klistermærker og meget mere. Vores Bluey-søvnmaske vil hjælpe dit barn med at hvile sig under flyvningen.