Genplantning af skov

Vi ved alle, at det efterlader et CO₂-aftryk, når vi rejser. Derfor arbejder vi hårdt på at reducere vores CO₂-udslip. Vi har skabt en CO₂-kompensationsservice, så du kan bidrage til genplantning af skov.

Bidrag

Når du deltager i vores genplantningsprogram, betaler du et lille bidrag for at kompensere for din flyvnings miljøbelastning.

Vi indrømmer, at selve flyvningen vil ikke pludselig blive “grønnere” på grund af vores genplantningsprogram, men dit bidrag vil bestemt hjælpe. Hvordan? Ved at bruge denne tjeneste, investerer du i et projekt med genplantning af skov, der reducerer CO₂-udslip. Dette reducerer aftrykket fra din flyvning.

Genplantning af skov i Panama

Dit bidrag går til genplantningsprojektet “CO2OL Tropical Mix” i Panama. KLM får ikke del i din donation. Den bruges ubeskåret på at plante nye træer og fremme en bæredygtig udvikling. Projektet har allerede ført til, at over 7,5 millioner træer er blevet plantet, og 15 truede dyrearter er vendt tilbage til skovene.

Genplantningsprojektet i Panama har en guldstandard i forhold til de globale målsætninger. Dette kvalitetsmærke gives, når et projekt lever op til kravene for holdbarhed, biodiversitet og adskillige sociale aspekter.

KLM's CO2Zero service shown during ticket booking process in front of beautiful green hills.

CO2ZERO-program

Udover genplantningsprojektet omfatter vores CO2ZERO-program også bæredygtigt luftfartsbrændstof (Sustainable Aviation Fuel, SAF). Du bestemmer: vælg, om du fuldt ud vil bidrage til genplantning af skov eller bidrage til begge dele.

Omkostninger

Prisen for dit bidrag til vores genplantningsprogram beregnes ud fra flytypen, rejsens distance og flyets historiske belastningsfaktor. Her er en indikation:

  • Economy Class: op til 8 EUR på flyvninger inden for Europa, mellem 13 EUR og 33 EUR på interkontinentale flyvninger
  • Premium Comfort Class: op til EUR 50 på interkontinentale flyvninger
  • Business Class: op til 12 EUR på flyvninger inden for Europa, mellem 39 EUR og 100 EUR på interkontinentale flyvninger

Du kan finde prisen pr. destination i vores omfattende oversigt. Priserne er baseret på afrejse fra Amsterdam Airport Schiphol. Vi har ikke en oversigt over alle mulige ruter, men du kan se det præcise beløb for din flyvning i Min Rejse, eller når du reserverer en flybillet.

Se prisoversigten for genplantning af skov

Ansvarlighedstjek

Den franske revisionsorganisation KPMG har fastslået, at KLM’s beregningsmetoder er i overensstemmelse med internationale retningslinjer for CO₂-udledninger.

Læs rapporten fra KPMG

Se beregningsmetoden