Rejse på Economy Class

Læn dig tilbage og nyd de snacks og drikkevarer, der er inkluderet i din billet. Oplad din telefon, forbind til WiFi, eller se en film; vi tager os af resten!

Sammenlign KLM's rejseklasser

Rejser du interkontinentalt og ikke sikker på, hvilken rejseklasse du vil reservere? For at hjælpe dig med at vælge har vi sammenlignet egenskaberne for vores Economy Class, Premium Comfort Class og Business Class.

Læn dig tilbage, og slap af

Alle vores sæder er ergonomisk udformet. Har du brug for lidt mere plads? Vælg et sæde med mere komfort eller ekstra benplads.

Tjek alle pladsvalgmuligheder

Oplad din telefon

Løber du altid tør for batteri på længere flyrejser? Bare rolig, vi har løsningen til dig. På de fleste interkontinentale flyvninger er der en USB-A-tilslutning.

Nyd en snack eller et måltid

Afhængig af flyvningens længde vil vi tilbyde dig en snack, sandwich eller et eller flere varme måltider. Vi skifter regelmæssigt vores udvalg!

Se, hvad der er på menuen

Har du lyst til en kop te... eller kaffe?

Nyd en forfriskning

Læn dig til rette med en frugtjuice, sodavand, øl eller vin. Vil du hellere have en varm drink? Vi tilbyder også kaffe og te på vores flyvninger.

Forbliv forbundet

Flere og flere af vores flyvninger har WiFi om bord. Kan du finde et WiFi-mærke? Du kan sende beskeder til venner og familie – gratis!

Se, hvordan du opretter forbindelse

Se en film

Har du en interkontinental flyvning? Se populære film og tv-udsendelser på underholdningssystemet om bord.

Se, hvad vi viser i denne måned

Medbring dine hovedtelefoner

For at få den bedste underholdningsoplevelse anbefaler vi, at du bruger hovedtelefoner med ledning (ikke Bluetooth). Hvis du foretrækker at bruge dine Bluetooth-hovedtelefoner, skal du huske at medbringe en Bluetooth-adapter.